Image Receipt - Hvordan det virker

---
---

Read this page in English on www.imagereceipt.net

Spar tid og penge med disse 4 skridt

  1. Opret en gratis Image Receipt konto
  2. Tag et billede af hver kvittering via mobiltelefon, tablet eller computer
  3. Ret eller tilføj de informationer til kvitteringen, der ikke blev læst automatisk
  4. Få regnskabet lavet automatisk, eksporter til andre regnskabssystemer eller giv din revisor adgang - alt efter hvad du foretrækker

Så vidt vi ved, er Image Receipt billigere end konkurrenterne: under 1 DKK (under 0.13 EUR) pr. kvittering.

Image Receipt - Instruktionsvideoer

Introduktion (6:33)

Opsætning af regnskabskonti, kontoplan (7:57)

Bank gebyrer, valuta og kontanthævninger (2:30)

Image Receipt - Hvordan det virker

Prøv det

Formålet med Image Receipt er at lette både regnskabet og håndteringen af kvitteringer og lignende bilag. Du tager bare et billede af din kvittering og uploader det på www.imagereceipt.dk. Så vil informationer, såsom beløb, valuta, dato etc. blive aflæst automatisk, i det omfang det er muligt. Billedet af kvitteringen bliver også automatisk rettet op og skåret til, så du ikke skal bekymre dig om at tage billedet i en bestemt vinkel - bare sørg for at billedet er skarpt, hvilket din regnskabsafdeling nok også bliver glad for.

Du kan prøve Image Receipt helt uforpligtende ved at uploade et billede af en kvittering på vores forside:

www.imagereceipt.dk

Hvis du bruger mobiltelefon eller tablet, kan du som regel tage billedet med kameraet direkte på denne side, eller du kan vælge et billede du tidligere har taget.

Opret gratis profil i dag og få 215 kvitteringer gratis

Når du har taget et billede og gerne vil se eller rette den information, der er læst på kvitteringen, skal du logge ind på siden. Hvis ikke du allerede har en brugerprofil, kan du oprette en gratis. Hvis du gør dette nu, får du gratis 200 kvitteringscredits der skal bruges indenfor 30 dage plus 15 uden udløbsdato.

Du opretter en profil, ved at gå ind på tilmeldingssiden. Denne side kræver af sikkerhedsmæssige årsager brug af cookies. Ved at gå ind på siden accepterer du dette:

Tilmeld

Inde på tilmeldingssiden skal du følge instruktionerne. Det indebærer at du får tilsendt en aktiveringsmail med et link, som du skal trykke på for at aktivere din konto.

Se og ret informationer på kvitteringer

Når du er tilmeldt og har logget ind, kan du se og rette den information, der er læst på kvitteringen. Det gør du ved at gå ind på 'Din side'. Det kan være at informationen på kvitteringen ikke er korrekt aflæst. Så kan du rette i det. Vi arbejder hele tiden på at forbedre læsningen af kvitteringer men vi vil aldrig kunne garantere, at det bliver læst korrekt. Hvis f.eks. et menneske har svært ved at læse det, har vores system nok også, så tag gode skarpe billeder. Du kan opfatte de læste data som en ekstra vurdering af, hvad der står på kvitteringen. Nogen gange laver systemet fejl, andre gange laver vi fejl som mennesker. Med den automatiske læsning får du så en ekstra chance, for at lave resultatet rigtigt.

Når du retter i data, gemmes det du indtaster så snart du forlader det felt du retter i. Derfor er der ingen 'Gem'-knap på indtastningssiden.

Hvis billedopretningen går galt

Det kan ske at billedopretningen går galt eller der bliver skåret for meget af billedet. I dette tilfælde, kan du bruge det originale billede du uploadede istedet. Det gør du ved at bruge knappen 'Use original', som findes under kvitteringsinformationen.

Eksport og deling af dine kvitteringer til regnskabet

Du kan exportere både kvitteringsdata og kassekladder som CSV-filer, som f.eks. kan læses ind i et regneark eller et regnskabssystem. Vi planlægger også at understøtte JSON format, men vi vil gerne høre hvilke formater du er interesseret i at bruge, så du kan få data ud til regnskabet.

Du kan også invitere andre brugerprofiler til at blive samarbejdspartnere. Dette gør du ved at gå til 'My page', trykke på 'Associates' knappen, for at komme til samarbejdspartnersiden og lave samarbejdspartnerinvitationer derfra.

Når du er forbundet med samarbejdspartnere, kan du give dem adgang til dine kvitteringer. Dette gøres ved at trykke på 'Permissions'-knappen for den pågældende samarbejdspartner på din samarbejdspartnerside. Dette bringer dig til en side, hvor du kan vælge at give din samarbejdspartner adgang til blot at læse kvitteringer, hvilket også tillader din samarbejdspartner at eksportere til CSV-filer. Du kan også give din samarbejdspartner adgang til at rette kvitteringsdata på dine kvitteringer, for eksempel hvis du ønsker at lade regnskabsafdelingen rette og færdiggøre kvitteringsdata. På tilsvarende vis kan du give din samarbejdspartner adgang til at godkende kvitteringer, for at understøtte typiske virksomheders arbejdsgange, hvor udgifter skal godkendes, inden de bogføres. Du giver adgang til dine kvitteringer per katalog, hvor du kan vælge hvilke kataloger du vil give adgang til og om underkataloger skal være inkluderet eller ej.

Du kan også give dine samarbejdspartnere tilladelse til at bruge dine credits, f.eks. hvis du er ansvarlig for at købe credits på vegne af dine samarbejdspartnere.

Features
Automatisk aflæsning af kvitteringer
Automatisk moms- og skatteregnskab
Eksport af data til andre regnskabssystemer
Del kvitteringsdata med samarbejdspartnere (f.eks. din regnskabsafdeling)
Arbejdsgange med godkendelse af kvitteringer---
Hardcore Processing

Ændret: 2024-06-14
Kontakt

Denne hjemmeside bruger cookies hvor det er nødvendigt. Læs vores Betingelser for at bruge denne hjemmeside

Image Receipt